VACATURE PSA

Word jij onze nieuwe Personal Sales Assistant?

Wat houdt de functie in?

Als Personal Sales Assistant ben jij de gedroomde assistent voor de manager. Jij zorgt voor verkoopontspanning, tijdwinst en grip voor je opdrachtgever. Dit doe je door warme leads na te bellen. Je doet dus geen telefonische verkoop! Je bent echt de assistent die de manager ondersteunt. Je werkt vanuit een mooi, overzichtelijk systeem en wij bieden uiteraard training zodat je snel en succesvol aan de slag kunt gaan.

Als Personal Sales Assistant (PSA) ga jij voor jouw opdrachtgever leads nabellen. Dit kan variëren van het opbellen van websitebezoekers tot prospects die benaderd zijn via een e-mailcampagne. Je belt lauwe tot warme leads na en probeert afspraken te scoren voor jouw opdrachtgever.

Als je start als PSA word je getraind in het werken in Mijn DATA-collectief, de meest actuele B2B-database van Nederland waar jij jouw acties in gaat bijhouden. Je leert hoe je geautomatiseerd e-mails kunt versturen en je trajecten kunt bijhouden via acties. Jouw opdrachtgever heeft toegang tot hetzelfde systeem zodat jullie gezamenlijk gemakkelijk leads kunnen kwalificeren en hij/zij alle voortgang inzichtelijk heeft. Je gaat dus écht samenwerken om het beste uit iedere dag te halen.

psa - vacature - personal sales assistant

Als PSA sta je direct in contact met je opdrachtgever. Je wordt door hem of haar gezien als een verlenging van hun salesafdeling. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je gemakkelijk sparren over de juiste aanpak. Merk jij dat een bepaalde insteek beter werkt dan een andere? Dan kun je dat dus direct afstemmen. Doorgaans werk je vanaf huis, waarbij wij jou de software leveren om je werk succesvol te kunnen doen. In overleg kun je ook bij de opdrachtgever op kantoor werken. Kortom, je gaat écht hybride werken.

Dit bieden wij jou

Een leuke, uitdagende functie

Werktijden die je voor een groot deel zelf bepaalt

Een professioneel trainingsprogramma

Goede beloningsvorm

Flexibiliteit in jouw werkplek

Een leuk ondersteunend team

Dit is jouw profiel

Minimaal 8 uur per week beschikbaar

Goed in staat thuis te werken

Een goede pc en snel internet thuis

Commerciële ervaring

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Basiskennis Outlook en Excel

Benieuwd wat het werken als Personal Sales Assistant inhoudt?

Bekijk dan de video hieronder over hoe Patricia het werken als een Personal Sales Assistant ervaart.

Wat onze Personal Sales Assistants zelf zeggen.

Het enthousiasme van onze Personal Sales Assistants spreekt voor zich. Daarom laten wij onze PSA’s graag zelf aan het woord.

“Door de goede begeleiding van PSA-professional ben je direct onderdeel van een geolied team”

“Het is fijn om samen met mijn opdrachtgever te bepalen welke doelgroep en strategie we gaan benaderen en toepassen. Het schept een band die mij extra motiveert om nieuwe prospects te genereren, want van elk succes word ik óók een beetje blij!

En niet onbelangrijk: Als zelfstandig marketeer kan ik dit werk prima met mijn andere bezigheden combineren. De werktijden zijn, naar redelijkheid, zelf in te plannen.”

Rina

Ik ben Joey en sinds kort werk ik parttime voor PSA-professional en ik ben er zeer enthousiast over. Het enthousiasme zit voornamelijk in de waardering die ik krijg van zowel PSA-professional als van de opdrachtgevers waarmee ik werk, het meedenken en meegroeien met elkaar. Tevens passen mijn PSA-werkzaamheden precies met mijn andere werkzaamheden als voetbalcoach met de vrijheid om overal te kunnen werken en mijn eigen tijden in te kunnen delen.

Daarnaast draait het allemaal om sales en naast voetbal coaching is sales ook een professionaliteit van mij met goede raakvlakken met elkaar, waar je altijd in een leuk en uitdagend leerproces verkeert.

Joey

Grip op uw sales

PSA-Professional