VACATURE Commercieel projectmanager

Sollicitatieformulier Commercieel projectmanager

Je naam
Adres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?
Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Wat onze Personal Sales Assistants zelf zeggen.

Het enthousiasme van onze Personal Sales Assistants spreekt voor zich. Daarom laten wij onze PSA’s graag zelf aan het woord.

“Door de goede begeleiding van PSA-professional ben je direct onderdeel van een geolied team”

“Het is fijn om samen met mijn opdrachtgever te bepalen welke doelgroep en strategie we gaan benaderen en toepassen. Het schept een band die mij extra motiveert om nieuwe prospects te genereren, want van elk succes word ik óók een beetje blij!

En niet onbelangrijk: Als zelfstandig marketeer kan ik dit werk prima met mijn andere bezigheden combineren. De werktijden zijn, naar redelijkheid, zelf in te plannen.”

Rina

Ik ben Joey en sinds kort werk ik parttime voor PSA-professional en ik ben er zeer enthousiast over. Het enthousiasme zit voornamelijk in de waardering die ik krijg van zowel PSA-professional als van de opdrachtgevers waarmee ik werk, het meedenken en meegroeien met elkaar. Tevens passen mijn PSA-werkzaamheden precies met mijn andere werkzaamheden als voetbalcoach met de vrijheid om overal te kunnen werken en mijn eigen tijden in te kunnen delen.

Daarnaast draait het allemaal om sales en naast voetbal coaching is sales ook een professionaliteit van mij met goede raakvlakken met elkaar, waar je altijd in een leuk en uitdagend leerproces verkeert.

Joey

Grip op uw sales

PSA-Professional