VACATURE Commercieel projectmanager

Wattbaan 1, 3439 ML Nieuwegein

32-urige werkweek

Maandag t/m vrijdag

Reiskostenvergoeding + vakantiegeld

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken een Commercieel Projectmedewerker (M/V)

PSA-professional B.V. vormt samen met DATA-collectief Groep B.V. een dynamische, groeiende, commerciële en marketing ondersteunende organisatie in Nieuwegein. Als projectmedewerker ben jij de sociale duizendpoot die onze projectleider kan assisteren bij de ondersteuning van de klanten van PSA-professional en bent daarbij de schakel tussen hem, onze klanten en hun Personal Sales Assistants (PSA). Wij worden erg enthousiast van een projectmedewerker die proactief, resultaat- en servicegericht is en goed zelfstandig kan werken.

Als commercieel projectmedewerker weet je de perfecte match te maken tussen klant en Personal Sales Assistant. Je begeleidt beide partijen tijdens de startfase van deze samenwerking en houdt de voortgang nauwlettend in de gaten. Ondertussen ondersteun je in alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Daarnaast ben je dé vraagbaak voor alle betrokkenen bij ieder project. Je komt te werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf, in een veelzijdige en afwisselende job met veel vrijheid. Je collega’s vormen een enthousiast en zeer toegewijd team en er heerst een fijne werksfeer!

psa - vacature - personal sales assistant

Dit bieden wij jou

Een leuke, uitdagende functie

Een marktconform salaris

Goede aarbeidsvoorwaarden

Prettige werksfeer

Leuke collega's tussen de 25 en 75 jaar oud

Dit is jouw profiel

Je bent minimaal 25 jaar en hebt ervaring in een soortgelijke functie

Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel

Je hebt feeling met commerciële zaken

Je bent flexibel en kunt snel schakelen

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je hebt ervaring met diverse MS-officeprogramma’s als Word en Excel

Je hebt een analytisch vermogen en bent oplossingsgericht

Je hebt sterke sociale vaardigheden en kunt goed werken in teamverband

Je bent representatief en hebt ervaring met klantcontact (e-mail, telefoon)

Je hebt HBO-denkniveau

Wat onze Personal Sales Assistants zelf zeggen.

Het enthousiasme van onze Personal Sales Assistants spreekt voor zich. Daarom laten wij onze PSA’s graag zelf aan het woord.

“Door de goede begeleiding van PSA-professional ben je direct onderdeel van een geolied team”

“Het is fijn om samen met mijn opdrachtgever te bepalen welke doelgroep en strategie we gaan benaderen en toepassen. Het schept een band die mij extra motiveert om nieuwe prospects te genereren, want van elk succes word ik óók een beetje blij!

En niet onbelangrijk: Als zelfstandig marketeer kan ik dit werk prima met mijn andere bezigheden combineren. De werktijden zijn, naar redelijkheid, zelf in te plannen.”

Rina

Ik ben Joey en sinds kort werk ik parttime voor PSA-professional en ik ben er zeer enthousiast over. Het enthousiasme zit voornamelijk in de waardering die ik krijg van zowel PSA-professional als van de opdrachtgevers waarmee ik werk, het meedenken en meegroeien met elkaar. Tevens passen mijn PSA-werkzaamheden precies met mijn andere werkzaamheden als voetbalcoach met de vrijheid om overal te kunnen werken en mijn eigen tijden in te kunnen delen.

Daarnaast draait het allemaal om sales en naast voetbal coaching is sales ook een professionaliteit van mij met goede raakvlakken met elkaar, waar je altijd in een leuk en uitdagend leerproces verkeert.

Joey

Grip op uw sales

PSA-Professional