KIES UW EIGEN PSA

EN ERVAAR VERKOOPONTSPANNING

PSA medewerker
PSA Prof Personal Sales Assistant

Samen vinden we de perfecte Personal Sales Assistant voor u!

Laat u een-op-een ondersteunen door een PSA om samen met u uw zakelijke doelen te behalen! Bij PSA-professional vinden we het belangrijk dat de PSA zo goed mogelijk aansluit op uw behoefte. Daarom nodigen we u graag uit voor een online gesprek van 15 minuten om samen met u de perfecte PSA te kiezen.

Waarom een online gesprek?

  • Persoonlijk matchen: We willen u graag leren kennen. Het gesprek duurt ca. 15 minuten en stelt ons in staat om uw unieke behoeften te begrijpen om uiteindelijk samen met u de perfecte PSA voor uw bedrijf te vinden.
  • Efficiënte oplossingen: Ontdek hoe onze PSA’s uw verkoopproces kunnen optimaliseren, uw klantenbestand kunnen bewerken en uw groei kunnen versnellen.
  • Geen verplichtingen: Het gesprek is volledig vrijblijvend. We willen u de kans geven ons te leren kennen en te begrijpen hoe we kunnen bijdragen aan uw succes.

Laat we samen de ideale PSA voor u vinden! Vul onderstaand formulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een gesprek.

Scrol verder voor meer informatie

;

Krijg een indruk van wat een PSA voor uw organisatie kan betekenen, check de video!

Het doel van een Personal Sales Assistant

Bij PSA-professional staat uw succes centraal. Uw Personal Sales Assistant is toegewijd om samen met u uw zakelijke doelen te behalen. Of het nu gaat om de marktbewerking, het versterken van klantrelaties of het optimaliseren van uw verkoopproces, uw PSA staat aan uw zijde.

Onze PSA’s zijn professioneel getrainde sales professionals waarbij de kracht zit in het maken van afspraken, zodat u zich kunt concentreren op dat wat echt telt: het omzetten van de afspraken in succesvolle orders!

De PSA’s zijn experts in het identificeren van kansen, het aantrekken van potentiële klanten en het maken van afspraken die perfect aansluiten op uw verkoopdoelen om zo uw verkooptraject te versterken.

Onze visie is simpel: uw succes is ons succes. Met de expertise en toewijding van uw Personal Sales Assistant streven we ernaar om uw zakelijke doelen te realiseren en uw groeipotentieel te maximaliseren.

Voordelen voor uw organisatie

Uw Personal Sales Assistant is iemand met jarenlange ervaring in het salesvak en online presentaties

U kunt direct over uw eigen professionele online verkoopkracht beschikken

U kunt continu alles volgen, bijvoorbeeld welke bedrijven zijn vandaag gebeld en wat waren de resultaten

Gesprekken worden automatisch opgenomen zodat u een duidelijk beeld krijgt van de interesse van uw prospect

U betaalt alleen de effectieve uren, bijvoorbeeld 4, 8 of 12 uur per week

De samenwerking met DATA-collectief geeft toegang tot de grootste, meest actuele database van Nederland

Geïnteresseerd in uw eigen PSA? Vul onderstaand formulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een online gepsrek.

Grip op uw sales

PSA-Professional