30 oktober 2015

Unieke Technieken

De inzet van moderne technieken door uw Personal Sales Assistant

PSA-professional heeft een exclusieve overeenkomst met het DATA-collectief. Deze samenwerking neemt u de volledige marktbenadering uit handen; van het maken van een doelgroepselectie en het verzamelen van warme leads tot het nabellen van prospects en het maken van afspraken. Via uw eigen Personal Sales Assistant krijgt u toegang tot uw volledige doelgroep.

unieke techniekenDATA-collectief

Uw Personal Sales Assistant maakt gebruik van het DATA-collectief; de grootste gedeelde bedrijfsdatabase van Nederland gevoed door de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties. De gegevens van ruim 3,2 miljoen bedrijven en 3,7 miljoen bijbehorende contactpersonen zijn erin opgenomen. Het DATA-collectief screent de gegevens continu op actualiteit en werkt ze bij waar nodig.

Eenvoudig database verrijken
Met het DATA-collectief kunnen bedrijven hun database verrijken, vergroten en up-to-date houden. Het is een zeer gebruiksvriendelijk, onlinesysteem, eenvoudig te koppelen aan ieder CRM-systeem en met unieke eigenschappen als het maken van doelgroepselecties en een uitdienstmelding bij interessante contactpersonen.

Doelgroepselectie
In het DATA-collectief kunt u snel en efficiënt doelgroepen samenstellen, die u wilt benaderen voor acquisitie. U selecteert eenvoudig uw doelgroep, op basis van gewenste criteria als branche, regio, bedrijfsgrootte, oprichtingsjaar, bedrijfsresultaat etc.

Website-Leads: van online bezoeker naar nieuwe klant

Slechts 3% van uw online bezoekers neemt daadwerkelijk contact met u op. Wie zijn die andere 97% en hoe bereikt u die alsnog? Het antwoord is even simpel als doeltreffend: Website-Leads.
Via Website-Leads worden de bezoekers van uw website geïdentificeerd aan de hand van hun IP-adres. Het uitgewisselde IP-adres wordt vervolgens gekoppeld aan het bijbehorende bedrijf. Alle relevante informatie wordt nu vastgelegd: hoe is uw bezoeker op uw website gekomen? Welke pagina’s worden er bekeken, voor hoe lang en op welke pagina is uw bezoeker afgehaakt? Het DATA-collectief maakt een bezoekrapport van het websitebezoek en stuurt u een e-mail met alle informatie zodat u (of uw Personal Sales Assistant!) direct contact kunt opnemen met uw websitebezoeker.

4.1/5 - (224 stemmen)