Starten als

Personal Sales Assistant

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de functie van Personal Sales Assistant!

Op deze pagina staat meer informatie over de functie-inhoud van een Personal Sales Assistant (PSA). Als Personal Sales Assistant word je gekoppeld aan een van onze klanten om ze vervolgens te ondersteunen in hun acquisitie. Wij ondersteunen bedrijven door hun doelgroep in kaart te brengen en de interessante bedrijven van daaruit te benaderen. Je belt de bedrijven aan de hand van koude/lauwe leads. De volgende video geeft een goed beeld van wat een PSA precies doet:

Een interview met onze PSA Patricia, die haar werkdag beschrijft.

Over de training

Je krijgt een opleidingstraject waarin je 8-12 uur per week gaat bellen, deze training volg je, net zoals de PSA-werkzaamheden, vanuit huis.
Tijdens dit traject leer je onze systemen en database eerst goed kennen en vervolgens ga je commercieel voor onszelf bellen, laat maar zien wat je kunt!

Heb je de training succesvol doorlopen, denk daarbij ook aan het bijhouden van je kalender, het maken van afspraken en het behalen van de gewenste beleffectiviteit, dan gaan we zorgen voor een leuke opdrachtgever die bij jou past.

  ZZP Payroll
Basistraining € 20,40 € 11,51
Commercieel bellen € 22,80
Start klant € 25,20 € 13,85
6 Maanden bij klant € 27,60 € 15,24
12 Maanden bij klant € 30,- € 16,62

Salaris

In de tabel zie je de salarissen per fase. Tijdens de trainingsperiode is je vergoeding €20,40* per uur. Wanneer de training is afgerond en je aan de slag gaat bij een klant, gaat de vergoeding omhoog naar € 25,20* per uur. Na 6 maanden voor opdrachtgevers te hebben gebeld kom je, bij tevredenheid van alle partijen, in aanmerking voor € 27,60* per uur en na 12 maanden de ultieme Personal Sales Assistant te zijn kan het bedrag nog stijgen naar € 30,00*.

Salaris

In de tabel zie je de salarissen per fase. Tijdens de trainingsperiode is je vergoeding €20,00* per uur. Wanneer de training is afgerond en je aan de slag gaat bij een klant, gaat de vergoeding omhoog naar € 25,00* per uur. Na 6 maanden voor opdrachtgevers te hebben gebeld kom je, bij tevredenheid van alle partijen, in aanmerking voor € 27,50* per uur en na 12 maanden de ultieme Personal Sales Assistant te zijn kan het bedrag nog stijgen naar € 30,00*.

* Deze tarieven zijn op ZZP-basis. Loondienst is ook mogelijk, de tarieven daarvoor zie je aan de rechterkant van het tabel, onder ‘Payroll’.
  ZZP Payroll
Basistraining € 20,40 € 11,51
Commercieel bellen € 22,80
Start klant € 25,20 € 13,85
6 Maanden bij klant € 27,60 € 15,24
12 Maanden bij klant € 30,- € 16,62

 

* Deze tarieven zijn op ZZP-basis. Loondienst is ook mogelijk, de tarieven daarvoor zie je aan de rechterkant van het tabel, onder ‘Payroll’.

Wij willen je erop wijzen dat op het moment dat je de overeenkomst aangaat, we ervan uitgaan dat je minimaal 6 maanden beschikbaar bent.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt de training?

De training bestaat uit twee fases, in de eerste fase krijg je een basistraining waarin je leert omgaan met onze systemen en in de fase daarna ga je jezelf bewijzen door commercieel voor PSA-professional te bellen. Het geheel neemt ongeveer 2-6 weken in beslag, wanneer jij het sneller oppikt kun je uiteraard sneller de training doorlopen en geplaatst worden.

Hoe meten wij jullie belprestaties?

Omdat wij een breed scala aan klanten hebben kijken wij niet direct naar het aantal gemaakte afspraken, maar garanderen wij de klanten een beleffectiviteit van 40% van een uur. Dat betekent dat je minimaal 24 minuten per uur in gesprek bent en zodoende zoveel mogelijk rendement uit je contactmomenten haalt.

Wat is het verschil tussen ZZP en payroll?

Ben je in loondienst via payroll dan heb je voordelen als vakantiegeld, je bouwt pensioen op, je bent verzekerd, krijgt ziekte-uren vergoed, en je hoeft niet zelf de belastingen te regelen.

Wanneer start de training?

De training start nadat het contract is ondertekend en we de programma’s op jouw computer hebben geïnstalleerd. Na de voltooide installatie word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor de start van de training.

Zijn de genoemde bedragen in- of exclusief btw?

De bedragen zijn exclusief BTW.

In welke sectoren zijn onze klanten actief?

Wij hebben een breed scala aan klanten; van metaalbewerking tot marketing en van software tot telecom. Zo zijn er nog veel meer uiteenlopende branches waarin onze klanten actief zijn, dus je leest het al: Genoeg keus!

Hoe koppelen wij jullie aan klanten?

Op basis van jouw werk- en opleidingsachtergrond gaan wij kijken welk van onze klanten goed aansluit. Daarna wordt er eerst met jou overlegd of de propositie en de klant bij je past. Als dit past en het klikt ook met de opdrachtgever, dan kan de samenwerking tussen jou en de klant van start gaan!

Grip op uw sales

PSA-Professional