Over Ons

Missie, Visie & Ambities

Missie

PSA-professional levert actieve verkoopondersteuning in de vorm van een onafhankelijke Personal Sales Assistant (PSA). PSA-professional bereidt de daadwerkelijke verkoopafspraak voor. PSA-professional zorgt voor een aantrekkelijke en gezonde verhouding tussen de kosten van een PSA en het maken van kwalitatief hoogwaardige verkoopafspraken voor de opdrachtgever.

Visie

PSA-professional ziet zichzelf als een persoonlijke, betrouwbare, flexibele en makkelijk te benaderen marktleider die verkoopondersteuning levert. Waarbij de focus ligt op het zich eigen maken van de materie en op het maken van relevante verkoopafspraken voor de opdrachtgever. PSA-professional houdt deze service bereikbaar en stelt deze optimaal beschikbaar aan de tevreden opdrachtgever.

Ambities

PSA-professional wil zich in haar verzorgingsgebied onderscheiden door zich te presenteren als eerste en enige aanbieder van verkoopontspanning door koude leads warm te maken voor de opdrachtgever. PSA-professional wil haar kwalitatief marktaandeel vergroten binnen de regio en in top of mind zijn bij de MKB-bedrijven die behoefte hebben aan continuïteit in hun sales en daar geen extra personeel voor willen aannemen.

Over PSA-professional

PSA-professional is nummer een in commerciële dienstverlening. Wij zorgen graag voor meer omzet en meer nieuwe klanten in minder tijd. Hoe we dat doen? Dit bereiken we door de volgende 4 pijlers te communiceren:

1. De opdracht voortreffelijk analyseren en de uitkomst snel vertalen naar een heldere pitch en een plan van aanpak, waarvan de uitkomst voorspelbaar is.
2. Methodisch en resultaatgericht samenwerken met de opdrachtgever en zijn/haar prospect, waarbij de focus ligt op kennis van het onderwerp en de wederzijdse positieve verwachting van de verkoopafspraak.
3. Een permanente leercurve op de werkvloer realiseren, door regelmatig te evalueren en met deze nieuwe kennis direct aan de slag te gaan.
4. Eigen innovaties en technieken praktisch en optimaal beschikbaar maken voor de opdrachtgever, zoals updates van het platform DATA-collectief.

Wat onze Personal Sales Assistants zelf zeggen.

Het enthousiasme van onze Personal Sales Assistants spreekt voor zichzelf. Daarom laten wij onze PSA’s graag zelf aan het woord.

“Het is fijn om samen met mijn opdrachtgever te bepalen welke doelgroep en strategie we gaan benaderen en toepassen. Dit schept een band die mij extra motiveert om nieuwe prospects te genereren, want van elk succes wordt ik óók een beetje blij!”

Rina

“Als PSA zet ik mij volledig in om mijn klanten van de beste dienstverlening te voorzien. PSA-Professional is voor mij een uitstekende werkplek om mijzelf beter te kunnen ontwikkelen op het gebied van klantenservice, dienstverlening en sales.

PSA professional is kortom een prettige opdrachtgever om voor te werken omdat je op een persoonlijke en betrokken manier bedrijven ondersteunt bij hun commerciële activiteiten.”

Paulien

Grip op uw sales

PSA-Professional