PSA Professional 

logo
PSA-professional-service: meer dan een glimlach!
 
 

PSA-professional
Welkom bij PSA-professional, innovatief in commerciële dienstverlening. Wij helpen u structureel aan meer omzet en nieuwe klanten. Hoe? Hoogstpersoonlijk: door uw eigen team te versterken met een eigen Personal Sales Assistant (PSA).

Hoger rendement door unieke strategie
PSA-professional ontwikkelde een geheel nieuwe formule op het gebied van sales & acquisitie, die mede dankzij de persoonlijke aanpak en continue actualisatie van verworven gegevens nu al bewezen succesvol is. De inzet van een PSA brengt u niet alleen omzetgroei op korte termijn, maar genereert een constante stroom aan nieuwe prospects (=verkoopkansen!). Die garantie op blijvende rendementsgroei maakt PSA-professional uniek in haar soort!

Personal Sales Assistant
Een PSA is een professionele, commercieel opgeleide assistente, die u één-op-één ondersteunt in uw acquisitie. Hiervoor mag zij onbeperkt gebruik maken van gegevens uit het altijd actuele DATA-collectief. Daarnaast kan zij uw e-marketing verzorgen (volgens wettelijke normen) en houdt zij bij wanneer voor u belangrijke personen van functie wisselen of uit dienst gaan. Haar doel: u volledig ontzorgen in de marktbenadering.

Ook uw eigen PSA? Lees hier meer...

 

Hartekind

 

  Playpijl  Bekijk hier de PSA promotie film
  Playpijl Ook PSA worden ?
  Playpijl  Informatie over PSA

 Irma Polaroid1 

Contact Nieuwegein
PSA-professional
Coltbaan 4 D
3439 NG Nieuwegein
0800-7727763
info@psaprof.nl, www.psaprof.nl
PSAPROF:
Rating: 88 out of 100, 20 ratings

Sitemap
Home
Uw eigen PSA?
Aan de slag als PSA?
Voordelen op een rij
DATA-collectief
Contact
Socialmedia

Facebook Twitter YouTube